Măsuri Festivalul IntenCity

Măsuri Festivalul IntenCity


Pe perioada desfășurări Festivalului IntenCity, 93 de pompieri militari, 31 de voluntari SMURD din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Oltenia” al județului Dolj și 11 medici, 4 asistenți medicali din cadrul U.P.U.- SMURD, 12 voluntari de la Crucea Roșie, vor asigura zilnic necesitățile operative în perimetrul festivalului. De asemenea, vor fi dislocate în fiecare zi două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de terapie intensivă mobilă, două echipaje de prim ajutor, o autospecială de victime multiple, o autospecială de intervenție la accidente colective și calamități, o tabară mobilă și autospeciala punct de comandă mobil.

Totodată șase ambulante și o autospecială de stins incendii ale unor servicii private sunt pregătite să intervină în funcție de situația operativă.

În arealul festivalului sunt operaționalizate patru puncte de prim ajutor medical, iar întreaga activitate fiind coordonată de punctul de comandă integrat.

Un număr de 16 echipe formate dintr-un pompier paramedic și un voluntar SMURD vor fi prezenți atât în incinta stadionului cât și în incinta Săli Polivalente pentru acordarea primului ajutor medical, în caz de nevoie, participanților la festival.

Daca observați persoane care prezintă stare de rău sau manifestă anumite stări vă rugăm sa apelați la ei sau să sunați la numărul de urgență 112. 

În cazul unor situații nedorite vă rugăm să vă păstrați calmul și să ascultați sfaturile noastre. 

28.06.2024